En klass för sig av mattor på nätet

Den gamla mattan skulle ut och en ny matta skulle göra sig plats i vardagsrummet. Velade mellan en horredsmatta eller någon utav de otroligt snygga ullmattorna som finns på de olika sidor vi scannade.

Har alltid varit förtjust i ullmattor det är en typ av matta som alltid fallit mig i smaken och legat varmt om hjärtat och en matta som ger huset en uppgraderad mysfaktor. et var inte lätt att hitta den ultimata mattan för vårt hus då vårt hus är lite speciellt. Huset är stort, vardagsrummet är på tok för stort och möbleringen är U-formad. För att hitta den bästa tänkbara mattan så bestämde vi oss för att som passar vårt hus och den stilen vi har på huset så var vi tvungna att scanna igenom de mest populära webbshopparna som erbjuder mattor. Vi började där de flesta börjar dvs google. Vi dammade av nästan samtliga sidor som erbjuder mattor på nätet. Vi läste recensioner. Vi bad om tips på olika forum mm.

Till slut hittade vi en webbshop som var något utöver alla andra. En väldigt lättnavigerad webbshop där vi enkelt och snabbt hittade ett stort utbud av mattor. Shoppen kändes snäppet vassare, de hade snäppet snabbare service, snäppet bättre utbud, helt enkelt bättre än många andra sidor på nätet. Vi landade på trendcarpet.se helt enkelt. Här hittade vi mattan som passar oss som handen i handsken, det är som att mattan är skräddarsydd och designad till vårt vardagsrum.

Efter att ha fått hem matten, känt på den och möblerat den så kunde vi inte hålla oss ifrån att byta ut även mattorna i barnens rum samt även köpa en till allrummet där vi aldrig tidigare haft en matta. Vi fick hem de nya mattorna och nu äntligen känns huset varmt och hemma trevligt, kommer förmodligen aldrig att äga ett hus igen utan några mattor!
(I samarbete med Trendcarpet)

Lämna en kommentar