Tandblekning hemma

Betalt samarbete med tandblekning.nu

Det är många som försöker sig på tandblekning hemma då det är väldigt dyrt att göra det på kliniker och det är inte alltid det blir ett bra resultat på en klinik. Att bleka sina tänder hemma är både enkelt och kostnadseffektivt samt att du kan gära det på en rad olika sätt. Om inte det ena fungerar så det andra. Du kan bleka dina tänder hemma via nedan metoder:

Tandblekning med kol

Du kanske tror att bleka tänderna via kol bara är en tiktok trend, men så är inte fallet! Metoden har utförts under många år, även innan kolet började säljas i fina, designade plastburkar. Tandblekning med kol är något att testa för dig som vill bli av med tråkiga missfärgningar.

Bleka tänder med bikarbonat

Bikarbonat och bakpulver är 2 kritvita ämnen som du bör skilja på som fungerar på olika sätt. Att borsta tänderna med bikarbonat i syfte att bleka tänder hemma går till på i princip samma sätt som med tandkräm. Börja med att ta en matsked bikarbonat som du blandar med kallt vatten tills du får en tjock smet och därefter på med den på borsten och börja bårsta tänderna.

Vitare tänder med citron

Bland det mest populära metoderna när det kommer till hemmatandblekningar är att använda sig utav citron. En sådan enkel produkt som du hittar överallt i dagligvaruhandel, inte ens behöver du titta på citronens ursprung :). Citron är en naturlig råvara som nästan finns i varje hushåll – därmed är den både säker och enkel att använda. Citron är dessutom känt för sin blekande effekt på allt från hår till tänder.

Bleka tänder via kit på nätet

Det bästa sättet att bleka sina tänder är via färdiga kit som man kan köpa på nätet. Dessa innehåller mer eller mindre samma ämnen som de som utför det på klinik. Krävs inget vidare kunskap om hur man ska bleka tänderna det är bara att följa anvisningarna på förpackningen. Viktigt bara är att vara noggrann med att inte ösa på med blekningsmedel på tandköttet samt att vara noggrann med att följa anvisningarna för annars finns det risk för ilningar i tänderna och att man skadar emalj och tandkött!